Uitnodiging voor 1e concert 'La Voce Divina'

 KLIK HIER VOOR VOLGENDE CONCERT
---
Witte donderdag 28 maart 2013 in het Beauforthuis in Austerlitz.

La Voce Divina presenteert de Canto Ostinato - I

Audible Light In which Spirit and Science Unite (klik voor uitleg).

Het doet ons veel plezier u uit te nodigen voor het eerste 'La Voce Divina' concert. De nieuwe, zuivere nooit eerder beschikbare hoogenergetische muziekstemming wordt gebruikt om de Canto Ostinato ten gehore te brengen.

Tijdens de eerste muzikale demonstratie op 4 januari 2013 werd de nieuwe D9 stemming vergeleken met de huidige gelijkzwevende stemming. De wiskundige achtergrond en het belang van het begrijpen van de ‘Energetica’ werden duidelijk gemaakt.

Op witte donderdag 28 maart 2013 presenteren wij het 2e optreden, ons eerste avond concert:

Canto Ostinato gespeeld in quatre mains op Fazioli concertvleugel
Uitgevoerd door Zwaan Stam en Eric Langedijk (meer)

De zaal is open vanaf 18.30 uur. Wij bieden u graag water, koffie, thee en een lichte maaltijd aan. Bij mooi weer is een voorjaarswandeling voor aanvang zeer aan te raden.

Aanvang concert: 20.00 uur. Lengte van concert: 2 uur (geen pauze).

Bijdrage voor dit evenement: €45,- inclusief koffie en thee. Indien gewenst krijgt u voor €9,- een lichte maaltijd vanuit de keuken van het Beauforthuis. Gelieve dit bij reserveren aan te geven en het entreegeld in contanten mee te nemen.

Als noviteit bieden wij u ook de mogelijkheid om uw energie in een andere (immateriële) vorm aan te reiken, waarvan u weet dat dit de vraagprijs evenaart. Aan u de vrijheid wat dat mag zijn, aan ons het vertrouwen.

Locatie: Het Beauforthuis in Austerlitz

Reserveren: beschikbaarheid van plaatsen is beperkt. U wordt daarom verzocht uw aanwezigheid te bevestigen via divine9music@gmail.com.

Mocht u het fijn vinden om het concert liggend te ervaren, dan kunt u een matje meenemen.

---

Een initiatief van: 
Evert Snel Piano’s & Vleugels
U en allen die inmiddels bekend zijn met La Voce Divina.